COACHING @ DEME

Ons welzijn is meer dan ooit van cruciaal belang! Fijn dat jij jouw Energy Points inzet om je veerkracht te versterken en/of je perfectionisme te milderen. Op deze pagina maak je kennis met onze coaches en ontdek je onze aanpak.

Hieronder vind je de mogelijkheden, samen met een coach ontdek jij wat voor jou het beste werkt. Het gesprek zal online plaatsvinden.

Perfectionisme coaching:

De lat steeds hoog leggen, faalangst, controledrang, een immens verantwoordelijkheidsgevoel en altijd blijven doorgaan, zijn enkele typische kenmerken van perfectionisme. Onze perfectionismecoaches helpen je om het patroon van ‘moeten’ te doorbreken. Je leert om je perfectionistische gewoonten te vervangen door gezondere en meer realistische gewoonten. Zo ben je opnieuw in staat om verantwoordelijkheid op te nemen voor jezelf en niet alleen voor anderen.

Veerkracht coaching:

Wil je beter leren omgaan met tegenslagen, stress of drukte? Deze vorm van coaching helpt je om veerkrachtiger te reageren op moeilijkheden of uitdagingen en je algehele welzijn te verbeteren. Als insteek hanteren wij invalshoeken vanuit de positieve psychologie en de hefbomen om veerkracht en bevlogenheid te versterken: focus, bewustzijn, zelfsturing en optimisme.

Gratis kennismakingsgesprek

Vind de coach die bij je past

Carine Dewulf

Veerkracht & Perfectionisme Coach

Meet Carine
Catherine Campo

Catherine Campo

Veerkracht & Perfectionisme Coach

Meet Catherine

Muriel Velu

Veerkracht & Perfectionisme Coach

Meet Muriel

Neem contact met ons op

  1. Vul bijstaand formulier in en kies je coach
  2. Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een afspraak.

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer