Valerie Delor

Wezembeek – Oppem

Met een carrière van ruim 20 jaar binnen Human Resources is Valérie gepassioneerd door de ontwikkeling en motivatie van talenten. Ze begeleidt teams en individuen in het waarmaken van hun ambities door de ontwikkeling van hun talenten. Haar aanpak combineert klassieke coaching methodes met een uitstekende kennis van de bedrijfswereld en van de functionering van de arbeidsmarkt, die ze verworven heeft gedurende haar hele carrière.  Ze is handelsingenieur van opleiding en PCC – Professional Certified Coach. Als loopbaancoach werd ze gecertificeerd door Better Minds at Work.

Valérie is er diep van overtuigd dat een gemotiveerd talent zich ontwikkelt wanneer zijn/haar persoonlijke waarden worden erkend. Ze biedt haar coachees een intiem moment met zichzelf en geeft hen ook een unieke kans om hun talenten en hulpbronnen te (her)ontdekken. Zo geeft ze tijdens loopbaanbegeleiding hen de wil en durf om in alle authenticiteit voor succes te gaan, ook in de zakenwereld.

Valerie Delor

Carrière – Energie – Focus – Jobcrafting – Leiderschap – Loopbaanbegeleiding –  Omgaan met verandering – Ontwikkeling – Stress – Talentontwikkeling – Veerkracht – Waarden – Werkgeluk – Work-life balans

+324 93 03 55 73
[email protected]

Samenwerken met Valerie?

Vraag hier een gratis gesprek aan.

  1

  Vul het formulier in
  2

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.
  3

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  4

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer