Sofie Van Burm

Gent / Oostakker

Welzijn op het werk is het centrale thema in de loopbaan van Sofie. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven, waarvan 15 jaar als preventieadviseur en 6 jaar in een leidinggevende en coördinerende functie in het onderwijs. Die ervaring zet ze tegenwoordig graag in om mee te bouwen aan het werkgeluk, en dus ook het welzijn, van haar coachees.

Sofie haar ideale mix voor werkgeluk bestaat tegenwoordig uit consultancy opdrachten in bedrijven en coaching. Hiermee houdt ze de vinger aan de pols in het bedrijfsleven en kan ze wat er leeft op de bedrijfsvloer in verschillende sectoren integreren tijdens loopbaanbegeleiding.

Sofie zet haar competenties als personal certified coach (PCC) in om jou te stimuleren zodat je zelf in beweging komt. Ze laat je letterlijk voelen waar het wringt. Ze moedigt je aan om jouw loopbaan kritisch te evalueren om ze daarna te transformeren zodat ze past bij wie je bent en wat je graag doet.

Sofie vindt het een voorrecht om als loopbaancoach (gecertificeerd door Better Minds at Work) deel te mogen uitmaken van jouw persoonlijk leer- en veranderingsproces.

Sofie Van Burm

Bore-out – Burn-out – Carrière – Energie – Hartcoherentie – Jobcrafting – Loopbaanbegeleiding – Re-integratie – Stress – Talentontwikkeling – Veerkracht – Waarden – Werkgeluk – Work-life balans

+324 95 36 49 13
[email protected]

Samenwerken met Sofie?

Vraag hier je gratis gesprek aan.

  1

  Vul het formulier in
  2

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.
  3

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  4

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer