Sien Depuydt

Roeselare

Sien koos er als jonge ingenieur bewust voor om niet in de gouden kooi te stappen, maar om haar passie te volgen, omdat ze met haar enthousiasme mensen en organisaties in beweging wil brengen. Het is haar missie om meer mensen met ‘goesting’ aan het werk te krijgen.

Als loopbaancoach (gecertificeerd door Better Minds at Work) begeleidt ze als een echte sherpa professionals op hun zoektocht naar wie ze zijn, wat hen motiveert en hoe ze een verschil kunnen maken. Sien maakt onderweg de nodige tijd om even uit te zoomen en zaken in perspectief te zien zodat er bewust een keuze gemaakt kan worden welke richting uit te gaan. In een veilige omgeving van onderling vertrouwen laat ze de klant via licht confronterende oefeningen en gesprekken tot bruikbare inzichten te komen, steeds met respect voor de persoon.

“Find your wings and fly”

Bore-out – Carrière – Efficiënt werken – Energie – Focus – Groei – Jobcrafting – Leiderschap – Loopbaanbegeleiding – Omgaan met verandering – Ontwikkeling – Sollicitatie coaching – Stress – Talentontwikkeling – Veerkracht – Waarden – Werkgeluk – Work-life balans
+324 86 91 50 53
[email protected]

Hoe anderen Sien ervaren

Sien is een heel gedreven coach die op een persoonlijke manier samen met mij op zoek ging naar antwoorden op mijn vragen. Ik kreeg motiverende tips en zette de eerste stap naar mijn droomjob.

Kate

Samenwerken met Sien?

Vraag hier je gratis gesprek aan.

  1

  Vul het formulier in
  2

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.
  3

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  4

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer