Sien Depuydt

Roeselare

Sien koos er als jonge ingenieur bewust voor om niet in de gouden kooi te stappen, maar om haar passie te volgen, omdat ze met haar enthousiasme mensen en organisaties in beweging wil brengen. Het is haar missie om meer mensen met ‘goesting’ aan het werk te krijgen.

Als loopbaancoach (gecertificeerd door Better Minds at Work) begeleidt ze als een echte sherpa professionals op hun zoektocht naar wie ze zijn, wat hen motiveert en hoe ze een verschil kunnen maken. Sien maakt onderweg de nodige tijd om even uit te zoomen en zaken in perspectief te zien zodat er bewust een keuze gemaakt kan worden welke richting uit te gaan. In een veilige omgeving van onderling vertrouwen laat ze de klant via licht confronterende oefeningen en gesprekken tot bruikbare inzichten te komen, steeds met respect voor de persoon.

“Find your wings and fly”

Bore-out – Carrière – Efficiënt werken – Energie – Focus – Groei – Jobcrafting – Leiderschap – Loopbaanbegeleiding – Omgaan met verandering – Ontwikkeling – Sollicitatie coaching – Stress – Talentontwikkeling – Veerkracht – Waarden – Werkgeluk – Work-life balans
+324 86 91 50 53
[email protected]

Hoe anderen Sien ervaren

Sien is een heel gedreven coach die op een persoonlijke manier samen met mij op zoek ging naar antwoorden op mijn vragen. Ik kreeg motiverende tips en zette de eerste stap naar mijn droomjob.

Kate

Sien heeft een erg positieve attitude, waardoor ik inzag dat er heel wat mogelijkheden zijn. Ze heeft me gestimuleerd om creatief te zijn. De goede, gestructureerde gesprekken hebben me veel inzicht gegeven in mezelf en mijn situatie. Sien is een enthousiaste, intelligent, positieve, creatieve,… dame, die anderen kan inspireren.

Frédéric

De tijd tijdens de coachingsessies vliegt voorbij, maar wordt zeer nuttig ingevuld.
Sien is een eerlijke en oprechte coach die mijn zelfvertrouwen een enorme boost gaf.

Danielle

Sien is een enthousiaste, intelligente, positieve en creatieve dame die anderen kan inspireren. De goeie, gestructureerde gesprekken hebben me veel inzicht gegeven in mezelf en mijn situatie. De positieve attitude van Sien deed me inzien dat ik heel wat mogelijkheden heb. Ze stimuleerde me ook om creatief te zijn. Sien baseert zich op wetenschappelijk onderbouwde methodes die ik enorm weet te appreciëren. Ik raad het iedereen aan want het is een verrijking voor jezelf en het wakkert je creativiteit aan.

Sien is iemand waar je meteen bij tot rust komt. Nooit heb ik het gevoel gehad dat ik beoordeeld of veroordeeld werd. Ze heeft me geholpen inzicht te krijgen in wat mijn kwaliteiten en vaardigheden zijn! Alsook verduidelijken welke waarden en normen ik belangrijk vind in een job.

Lindsay

Sien straalt een zekere rust uit waardoor ik me heel comfortabel voel bij haar. Ze weet waar ze mee bezig is en daagt je voldoende uit om zelf dieper te gaan nadenken. Ik kreeg inzicht in wat mijn kwaliteiten en vaardigheden zijn. Alsook welke waarden en normen ik belangrijk vind in een job.

Lindsay

Samenwerken met Sien?

Vraag hier je gratis gesprek aan.

  1

  Vul het formulier in
  2

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.
  3

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  4

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer