Rita Bianchi

Rita Bianchi

Dilsen-Stokkem

Gedurende 8 jaar is Rita verantwoordelijk geweest voor de vitaliteit van organisaties. Van daaruit is haar passie ontstaan om mensen te coachen in hun werkgeluk en welzijn. Ze is als socioloog altijd gepassioneerd geweest in menselijke veranderprocessen, leidinggeven en teamvorming. Mensen naar een hoger level krijgen, in hun kracht zetten en doen groeien geeft haar enorm veel energie.

Vanuit haar analytisch inzicht zal ze tijdens gesprekken jou triggeren om eigenaarschap te nemen in je veranderproces. Daarbij hecht Rita veel waarde aan authenticiteit, open communicatie en nieuwsgierigheid. Eigenwaarde van de klant staat altijd centraal. Ze behaalde haar creditatie als loopbaancoach bij Better Minds at Work.

Carrière – Communicatie – Gezondheid – Groei – Jobcrafting – Leiderschap – Loopbaanbegeleiding – Netwerken – Omgaan met verandering – Ondernemers – Ontwikkeling – Re-integratie – Sollicitatie coaching – Talentontwikkeling – Waarden – Werkgeluk – Work-life balans

+32 475 85 91 11
[email protected]

Hoe anderen Rita ervaren

Ik ben heel blij dat ik de stap naar loopbaancoaching heb gezet. Rita is een ongelooflijk lieve, warme vrouw waar ik me onmiddellijk "thuis" bij voelde. Ze straalt vertrouwen, professionaliteit en energie uit en de sessies zijn dan ook voorbij gevlogen. Mijn positieve punten, werkpunten en valkuilen werden duidelijk in kaart gebracht. Er werd uitgezocht wat er voor mij van belang is om een job graag te doen en vooral ook om het te blijven doen. Haar deskundige begeleiding heeft me meer zelfzekerheid gegeven en de motivatie om de nodige stappen te ondernemen. Ik vond het een zeer interessant traject, dat ik aan ieder zou aanbevelen. Bedankt!

Claudia

Samenwerken met Rita?

  1

  Vul het formulier in
  2

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.
  3

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  4

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer