Monika De Crem

Kortrijk

Monika De Crem is zelfstandig professional certified coach en trainer, master in de Rechten en master NLP (Neurolinguistisch Programmeren). Zij is loopbaancoach, perfectionisme coach en stress & burn-out coach met meer dan 15 jaar ervaring.

Ook is zij communicatie expert, licentiehouder en trainer van Insights Discovery persoonlijkheidsprofielen. Monika is een daadkrachtige, veerkrachtige, gefocust, oplossingsgerichte, no-nonsense coach gepassioneerd door persoonlijke ontwikkeling van mensen. Monika is een motiverende inspirator en geeft met loopbaanbegeleiding graag jouw loopbaan een boost en de juiste wending!

Burn-out РBore-out РCarrière РCommunicatie РEnergie РFocus РLeiderschap РLoopbaanbegeleiding РOmgaan met verandering РPerfectionisme РSollicitatie coaching РStress РSystematisch coachen РVeerkracht РWork-life balans

+324 97 40 04 40
[email protected]

Hoe anderen Monika De Crem ervaren

Ik heb mij enorm gesteund gevoeld door Monika in een voor mij verder erg lastige periode en daar blijf ik haar dankbaar voor. Monika, bedankt om mij een spiegel voor te houden en mij te helpen om te werken aan mezelf, mijn relaties, mijn communicatie met anderen. De resultaten van jouw coaching blijven ook na afloop van het traject duidelijk voelbaar.

Anouck Meier

Ik heb bij Monika aangeklopt omdat ik op zoek was naar een nieuwe job en tegelijk een carrièreswitch. Monika heeft mij geholpen om te bepalen wat ik wou en wat ik niet meer wou. Monika luisterde naar mij en leerde me zoeken naar mijn sterke punten. Op die manier kon ik mezelf veel beter verkopen op sollicitaties en heb ik een nieuwe job gevonden!

L. V.

Samenwerken met Monika?

Vraag hier een gratis gesprek aan.

  1

  Vul het formulier in
  2

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  3

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
  4

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer