Miet Leijssen (loopbaan)coach - Better Minds Coaching

Miet Leijssen

Miet Leijssen

Leuven

Miet is een coach in hart en nieren, een talentspotter eerste klas, die sterk gelooft in de (veer)kracht van mensen om hun eigen leven richting te geven. Samen met haar ontdek je hoe je jouw talenten & energiegevers kan laten groeien. Je ervaart hoe je mild kan zijn voor jezelf en kan luisteren naar wie je écht bent en wat je graag doet. Zo zal je gaandeweg ervaren dat je de stress de baas kan blijven en burn-out kan voorkomen.Kortom, je leert jezelf weer beter kennen om zobewuster keuzes te maken. Een instant boost voor je zelfvertrouwen!

Haar ruime ervaring met talentmanagement binnen bedrijven en de wetenschappelijke inzichten uit haar studies in arbeidssociologie en psychologie vormen de onmisbare rode draad in haar aanpak. Vanuit haar verleden in de competitiesport, zet Miet je met haar dynamische combinatie van expertise en mensenkennis (opnieuw) in beweging.

Waarderend, vertrouwensvol en oplossingsgericht coachen is haar handelsmerk. Klanten houden van haarenthousiasme, haar drive en haar no-nonsense, warm-menselijke stijl.

Bij Better Minds at Work is zij niet alleen (loopbaan)coach, maar ook hét aanspreekpunt voor mental coaching (breintraining) & sportpsychologische thema’s. Als trainer van workshops rond focus, work-life en veerkracht vind je die kruisbestuiving tussen de sport- & bedrijfswereld terug in haar aanpak.

Ook leidt zij andere loopbaancoaches op binnen Better Minds Coaching.

Bore-out – Burn-out – Carrière – Communicatie – Energie – Focus – Groei – Hoogsensitiviteit -Jobcrafting – Leiderschap – Loopbaanbegeleiding – Netwerken – Omgaan met verandering – Ondernemers – Ontwikkeling – Perfectionisme – Re-integratie – Sollicitatie coaching – Stress Systemisch coachen – Talentontwikkeling – Veerkracht – Waarden – Werkgeluk – Work-life balans

Hoe anderen Miet ervaren

“Zeer kwalitatieve persoonlijke begeleiding van Miet om je tot inzichten te laten komen over wie je bent en wie je wilt zijn, op en naast het werk.”

J. Langie

“Dankzij de coaching bij Miet heb ik beter leren inzien wat ik echt graag doe en belangrijk vind in mijn werk, en hoe ik van daaruit op zoek kan naar een andere invulling van mijn werksituatie. Ik heb Miet ervaren als een warme, sympathieke en to-the-point coach die perfect aanvoelde hoe ze mij moest benaderen. Ze kon mijn talenten goed spotten en naar voren halen, wat me instant een goed gevoel gaf. Haar aanpak is heel persoonlijk, fris en spontaan. Er was niets dat ik niet kon of durfde vertellen.”

E. Lamont

“Velen verwachten bij loopbaanbegeleiding hulp bij het zoeken naar een nieuwe job maar mij heeft het vooral geholpen om mezelf terug te vinden in mijn huidige job.”

L. Lynen

“Ik kreeg het inzicht dat ik niet alles zelf en alleen moet kunnen uitvoeren en de bevestiging dat ik nog steeds het meest te bieden heb in mijn eigen vakgebied. Ik kreeg terug zelfvertrouwen om problemen en uitdagingen aan te kunnen. Dankzij de luistervaardigheid van Miet ontdek je stap per stap je werkpunten en laat ze je telkens zelf de oplossing vinden. Verrijkend!”

Y. Thomas

“Dankzij de coaching met Miet heb ik een aantal gebeurtenissen op het werk kunnen verwerken en inzichten gekregen om mijn eigen situatie beter te begrijpen. Ik heb haar luisterend oor, empathisch vermogen en aangereikte methodieken echt geapprecieerd.”

S. Hendrix

“Wat een professionele aanpak! Miet heeft duidelijk geluisterd naar mijn vraag en met haar aanpak hier op ingespeeld. Ik ben een pak inzichten rijker!”

C. Belmans

“Miet heeft me gechallenged om na te denken over mijn energie gevers en mijn doel. Desondanks dat ik hier in het dagelijkse leven ook al redelijk veel mee bezig ben, heeft zij mij toch nog verder gestrecht, waardoor ik tot diepere inzichten ben gekomen. Bedankt Miet!”

C. Janssens

Samenwerken met Miet?

1

Vul het formulier in
2

Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
3

Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
4

Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.

Schrijf je in voor onze nieuwsbriefCoaching in je bedrijf?


Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


Ontdek meer

X
X