Miet Leijssen

Leuven / Heverlee

Miet is een coach in hart en nieren, een talentspotter eerste klas, die sterk gelooft in de (veer)kracht van mensen om hun eigen leven richting te geven. Samen met haar ontdek je hoe je jouw talenten & energiegevers kan laten groeien. Je ervaart hoe je mild kan zijn voor jezelf en kan luisteren naar wie je écht bent en wat je graag doet. Zo zal je gaandeweg ervaren dat je de stress de baas kan blijven en burn-out kan voorkomen. Kortom, je leert jezelf tijdens loopbaanbegeleiding weer beter kennen om zo bewuster keuzes te maken. Een instant boost voor je zelfvertrouwen!

Haar ruime ervaring met talentmanagement binnen bedrijven en de wetenschappelijke inzichten uit haar studies in arbeidssociologie en psychologie vormen de onmisbare rode draad in haar aanpak. Vanuit haar verleden in de competitiesport, zet Miet je met haar dynamische combinatie van expertise en mensenkennis (opnieuw) in beweging. Miet is gecertificeerd loopbaancoach door Better Minds at Work.

Waarderend, vertrouwensvol en oplossingsgericht coachen is haar handelsmerk. Klanten houden van haar enthousiasme, haar drive en haar no-nonsense, warm-menselijke stijl.

Bij Better Minds at Work is zij niet alleen (loopbaan)coach, maar ook hét aanspreekpunt voor mental coaching (breintraining) & sportpsychologische thema’s. Als trainer van workshops rond focus, work-life en veerkracht vind je die kruisbestuiving tussen de sport- & bedrijfswereld terug in haar aanpak.

Ook leidt zij andere loopbaancoaches op binnen Better Minds Coaching.

Bore-out – Burn-out – Carrière – Communicatie – Energie – Focus – Groei – Hoogsensitiviteit – Jobcrafting – Leiderschap – Loopbaanbegeleiding – Netwerken – Omgaan met verandering – Ondernemers – Ontwikkeling – Re-integratie – Sollicitatie coaching – Stress Systemisch coachen – Talentontwikkeling – Veerkracht – Waarden – Werkgeluk – Work-life balans

+324 78 99 79 35
[email protected]

Hoe anderen Miet ervaren

Dankzij de coaching bij Miet heb ik beter leren inzien wat ik echt graag doe en belangrijk vind in mijn werk, en hoe ik van daaruit op zoek kan naar een andere invulling van mijn werksituatie. Ik heb Miet ervaren als een warme, sympathieke en to-the-point coach die perfect aanvoelde hoe ze mij moest benaderen. Ze kon mijn talenten goed spotten en naar voren halen, wat me instant een goed gevoel gaf. Haar aanpak is heel persoonlijk, fris en spontaan. Er was niets dat ik niet kon of durfde vertellen.

Ellen

Miet heeft mij doen beseffen at durven springen mag en kan, dat ik horizontaal mag denken. Door Miet haar directheid en het concreet benoemen van zaken werd ik goed vooruit geholpen. Ze kon heel snel de situatie inschatten en mij mee vanop een afstand ernaar doen kijken. Ze stelde de juiste vragen op de juiste momenten.

Brom

Miet heeft mij concrete tips gegeven in hoe ik verder kan, niet enkel theoretisch. De sessies waren steeds kwaliteitsvol, met praktische tips en uiteindelijk de nuttige inzichten die verworven zijn maakten dit een top ervaring!

Sanne

Ik heb Miet ervaren als een empathische warme vrouw met een heel goed inlevings- en inschattingsvermogen. Ik apprecieerde de persoonlijke aanpak, het tijd maken voor je eigen verhaal en de rake vragen die een spiegel geven die je zelf zou vermijden maar wel noodzakelijk is. Ik vond terug mijn eigen sterktes en en geniet ook meer van succesjes en gelukjes onderweg.

Maaike

Velen verwachten bij loopbaanbegeleiding hulp bij het zoeken naar een nieuwe job maar mij heeft het vooral geholpen om mezelf terug te vinden in mijn huidige job.

Lauren

Ik kreeg het inzicht dat ik niet alles zelf en alleen moet kunnen uitvoeren en de bevestiging dat ik nog steeds het meest te bieden heb in mijn eigen vakgebied. Ik kreeg terug zelfvertrouwen om problemen en uitdagingen aan te kunnen. Dankzij de luistervaardigheid van Miet ontdek je stap per stap je werkpunten en laat ze je telkens zelf de oplossing vinden. Verrijkend!

Thomas

Dankzij de coaching met Miet heb ik een aantal gebeurtenissen op het werk kunnen verwerken en inzichten gekregen om mijn eigen situatie beter te begrijpen. Ik heb haar luisterend oor, empathisch vermogen en aangereikte methodieken echt geapprecieerd.

Steven

Wat een professionele aanpak! Miet heeft duidelijk geluisterd naar mijn vraag en met haar aanpak hier op ingespeeld. Ik ben een pak inzichten rijker!

Carine

Miet heeft me gechallenged om na te denken over mijn energie gevers en mijn doel. Desondanks dat ik hier in het dagelijkse leven ook al redelijk veel mee bezig ben, heeft zij mij toch nog verder gestrecht, waardoor ik tot diepere inzichten ben gekomen. Bedankt Miet!

Christof

Zeer kwalitatieve persoonlijke begeleiding van Miet om je tot inzichten te laten komen over wie je bent en wie je wilt zijn, op en naast het werk.

Jolien

Ik vond de persoonlijke aanpak van Miet zo fijn! Ze liet me echt dingen voelen/zelf inzien. Daarnaast geeft ze het gevoel dat je niet zomaar één van de zovelen bent, maar dat ze JOU als persoon echt willen vooruithelpen. Ze zorgt ervoor om zaken vanuit een ander perspectief te bekijken.

Jurgen

Miet heeft me het volgende bijgebracht: De blik van een buitenstaander op hoe ik mijn leven leidde. Het is hoog tijd, voor mezelf, om daar even bij stil te staan. Ik ben vooral tevreden over de praktische -en kleine afspraken die samen tot stand kwamen en die ik nu probeer te realiseren. Miet is heel spontaan, praktisch, niet zweverig en komt to the point met oplossingen. Het vlotte contact en het beantwoorden van mijn noden heeft ze goed ingevuld.

Barbara

Miet is een heel fijne vrouw die voor elk obstakel een oplossing had. Ze is heel betrokken bij haar cliënten. Zo maakte ze speciaal een plaats in haar agenda vroeger vrij dan voorzien omdat ik een sollicitatiegesprek had. Dat gaf me een serieus duwtje in de rug. Maar ook het vertrouwen dat het wel in orde komt.

Maria

Ik heb inzicht gekregen dat ik inderdaad wél leiding kan geven. De coaching bracht structuur in al mijn taken en hoe ik er tegenover sta. Daarmee kan ik aan de slag om met mijn oversten in overleg te gaan. De aanpak van Miet was heel fijn, werkend vanuit sterktes en heel enthousiasmerend. Ook heel menselijk en empathisch. Met rake vragen die me deden nadenken en omdenken.

Maaike

Miet weet de juiste vragen te stellen en verrassende technieken toe te passen om onderliggende gevoelens en ideeën naar de oppervlakte te brengen. Dit brengt me tot denkoefeningen die moeilijk maar wel noodzakelijk zijn om mijn eigen situatie in perspectief te zien en zo vooruit te geraken, stap voor stap. Het is geen cliché-aanpak, er is respect- en begripvolle omgang, doelbewuste aanpak met vlotte flexibiliteit om van koers te veranderen wanneer nodig. Miet is respectvol, begripvol, vriendelijk en professioneel.

Saartje

Ik ben blij met de tips over hoe ik kan nagaan of een job effectief een match is. Het doet je nadenken over je huidige job en toont aan dat het ook anders kan. Miet is vriendelijk en heeft kennis van zaken. Super motiverend. En tot slot: het enthousiasme van Miet!

Laurien

Loopbaanbegeleiding heeft me een aantal inzichten en mind-stretches gegeven die mijn huidige job weer wat aantrekkelijker maakten en handvaten geven om mijn toekomstige job meer op maat vorm te geven. Miet is TOP! Authentiek, met kennis van zaken, rustig, gedreven, enthousiast,...

Sofie

Ik ben heel tevreden over het maatwerk, het zoeken naar mijn eigen sterktes en ook het genieten van succesjes en gelukjes onderweg. De persoonlijke aanpak en het tijd maken voor je eigen verhaal en rake vragen die een spiegel geven die je zelf zou vermijden, waren heel leerrijk. Miet is een empathische warme vrouw met een heel goed inlevings- en inschattingsvermogen.

Maaike

Ik vond Miet uitzonderlijk goed in haar werk en zeer gefocust. De sessies gaven me een moment om stil te staan bij wat ik deed en waar ik heen wilde met mijn carrière. Ik was aangenaam verrast toen we een oefening deden die me liet zien waar ik me op moet richten bij het zoeken naar een baan.

Isobel

Miet is een super goede coach, ze kan heel goed luisteren en je goed aanvoelen. Ze begrijpt meteen wat je bedoeld of helpt je om zelf betekenis te geven aan datgene waarmee je worstelt. Het heeft me bijgebracht dat zelfzorg zo belangrijk is!

Stefanie

Miet heeft mij met open armen ontvangen wanneer ik het nodig had. Ze heeft mij terug leren durven! Ik heb een nieuwe stap gezet en dit had niet mogelijk geweest zonder een klein duwtje in de rug van Miet! 🙂

Laura

Samenwerken met Miet?

Vraag hier je gratis gesprek aan.

  1

  Vul het formulier in
  2

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  3

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
  4

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer