Marijke Van Moldergem

Marijke Van Moldergem

Affligem / Erembodegem

Marijke Van Moldergem combineert een stevige dosis HR ervaring in multinationals zoals FedEx, TNT en SWIFT met heel wat coach ervaring. Zij is ICF PCC coach, heeft het ACTP coach certificatieprogramma bij TCS gedoceerd en schoolt zich continu bij in binnen-en buitenland. Door haar achtergrond begrijpt ze uitstekend de uitdagingen die kunnen spelen op de werkvloer en denkt ze samen met jou na over mogelijke oplossingen. Dit kan zijn: jou sterker maken in jouw huidige job, of samen met jou ontdekken welke jobs het meeste bij jouw interesses en ervaring aansluiten dankzij loopbaanbegeleiding.

Haar grote passie is mensen veerkrachtiger maken doorheen verandering want zij gelooft oprecht dat er in elke verandering ook een opportuniteit voor je schuilt om te groeien als mens. Marijke is gespecialiseerd in veranderings- en leiderschapsthema’s, en het ontwikkelen van jouw persoonlijke vaardigheden. Zij stimuleert jou om jouw drempelvrees voor een nieuwe uitdaging snel te overwinnen!

Communicatie – Leiderschap – Loopbaanbegeleiding – Omgaan met verandering – Talentontwikkeling – Veerkracht – Waarden

Hoe anderen Marijke Van Moldergem ervaren

Door Marijke’s informele aanpak overwon ik vlug mijn drempelvrees en kon ik volledig opgaan in de oefeningen. Af en toe spekte zij de theorie met eigen praktijk voorbeelden waardoor ik een gevoel van gelijkwaardigheid en wederzijdse erkenning ervaarde. Ik stelde mijn eigen leiderschapsstijl in vraag, besprak dit met mijn team en kreeg heel wat lovende feedback van mijn teamleden en managers over mijn aanpak. Daarnaast liet het traject me ook toe om een nieuwe wending te geven aan mijn loopbaan als zelfstandig ondernemer. Tijdens de voorbereidende onderhandelingen heb ik de inzichten uit onze coaching sessies uitstekend kunnen gebruiken.

Serge LambrechtDirecteur Ondernemingen en Institutionelen bij ING

Marijke voelt heel snel wat je nodig hebt waardoor ik heel snel vooruitgang boekte. Het was soms confronterend maar we gingen steeds op een positieve en doelgerichte manier tewerk. Marijke heeft me bewust gemaakt van de grenzen die ik mezelf opleg en handvaten aangereikt om deze te doorbreken. Een ervaring die een boost heeft gegeven aan mijn zelfvertrouwen en me richting heeft gegeven op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

Inge LavenderCustomer Relationship Supervisor bij Afton Chemical

Samenwerken met Marijke?

1

Vul het formulier in
2

Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
3

Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
4

Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.

Schrijf je in voor onze nieuwsbriefCoaching in je bedrijf?


Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


Ontdek meer