Liesbeth Geuvens

Kessel – Lo / Leuven

Liesbeth heeft jarenlange ervaring in het coachen van professionals. Ze werd als loopbaancoach gecertificeerd door Better Minds at Work. Liesbeth combineert een passie voor leren met een onuitputtelijke interesse in mensen. Samen met haar ontdek je tijdens loopbaanbegeleiding de kracht die vrijkomt wanneer je kiest voor wie je écht bent. Verwacht veel waardering, een vleugje humor én een gezond kritische geest. Liesbeth staat voor authenticiteit en doelgerichtheid, voor stilstaan wanneer het moet en durven springen wanneer het kan.

Gefocust op de persoon achter de loopbaanvraag, ondersteunt ze jouw zoektocht naar energie in de job en ver daarbuiten.

Carrière – Communicatie – Energie – Groei – Jobcrafting – Loopbaanbegeleiding – Omgaan met verandering – Onderwijs – Ontwikkeling – Perfectionisme – Waarden – Werkgeluk – Work-life balans
+324 76 95 48 95
[email protected]

Hoe anderen Liesbeth ervaren

Liesbeth heeft me goed geholpen. Ik ben terug goed gestart met mijn job. Ze heeft me veel zelfvertrouwen ingeboezemd en mijn talenten doen inzien met positief resultaat als gevolg. Het is een verrijking. Je hoeft niet van job te veranderen als je de gepaste coaching krijgt. Bedankt!

Kate

Samenwerken met Liesbeth?

Vraag hier je gratis gesprek aan.

  1

  Vul het formulier in
  2

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.
  3

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  4

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer