Kris Colpaert

Zomergem

Kris Colpaert heeft een Master in Arbeids- en Organisatiepsychologie. Ze is al meer dan 20 jaar actief in de bedrijfswereld, waarbij ze bedrijven begeleidt in hun groei en de continue ontwikkeling van hun medewerkers. Zo werkte ze onder meer als HR Manager voor Alcatel Microelectronics, Telindus en Innogenetics. Kris haalt heel veel positieve energie uit personal coaching en loopbaanbegeleiding. Samen met iemand op weg gaan, doorheen vragen te stellen de andere te doen groeien. Iemand tot inzichten laten komen, samen op een rustige manier werken aan overtuigingen. En dit allemaal in een vertrouwelijke sfeer is fijn.

Verder werkt Kris nog steeds samen met bedrijven, als trainer, HR consultant of coach. Onderwerpen zoals intergenerationeel samenwerken, diversiteit, veerkracht verhogen, stress verlagen, groeimindset ontwikkelen en team ontwikkeling zijn onderwerpen waarover Kris workshops geeft en faciliteert. Daarnaast doceert ze het vak ‘ontwikkeling van coaching vaardigheden’ aan studenten bedrijfspsychologie aan de universiteit van Gent. De interesse van de studenten wekken en de ‘goesting’ bij hen zien om te leren en te groeien geeft er net die andere dimensie aan.

Burn-out – Carrière – Energie – Groei – Leiderschap – Loopbaanbegeleiding – Omgaan met verandering – Ontwikkeling – Perfectionisme – Stress – Talentontwikkeling – Veerkracht – Work-life balans

+324 96 57 25 73
[email protected]

Hoe anderen Kris Colpaert ervaren

Ik heb recent met Kris mogen samenwerken vanuit haar rol als (loopbaan)coach. Ze is voor mij een klankbord geweest: iemand die geïnteresseerd en onbevooroordeeld heeft geluisterd naar mijn verhaal, en die tegelijk de juiste vragen wist te stellen om mij een aantal zaken scherper te doen zien. Haar aanpak was doelgericht, maar tegelijk ook heel flexibel in functie van de thema’s die zich aandienden in elke sessie. Ze heeft mij gestimuleerd om met een open blik en zonder beperkende overtuigingen na te denken over mijn verdere loopbaan.

Elke sessie werd ingezet met een verse tas koffie en een fijne babbel. Kris heeft de gave om je direct op je gemak te stellen en is heel toegankelijk. Dit zorgt ervoor dat je van bij de start vrijuit kan/durft spreken. Het feit dat ze kan terugvallen op een brede HR-ervaring was voor mij een grote meerwaarde. Door de sessies bij Kris te combineren met aanbevolen lectuur tussendoor was het traject heel intensief, maar tegelijk ook heel compleet en doeltreffend.

Sarah HR Specialist

Kris geeft je dadelijk een huiselijk gevoel, is lief en staat altijd klaar om te luisteren. Ze heeft een grote positieve ingesteldheid, is vriendelijk en vooral meelevend (ze staat altijd klaar voor mij). In het begin moest ik er aan wennen om mij zo open te stellen. Maar door mij meer en meer thuis te voelen bij haar, en door de open gesprekken had ik er ook meer zin in. Ik zag er ook het voordeel van in en zag vooruitgang op mezelf doorheen de sessies. Ik heb veel hulp en goede, bruikbare tips voor in de praktijk gekregen die direct toegepast kunnen worden.

Leontine Quality Assurance Manager

Ik volgde loopbaanbegeleiding bij Kris Colpaert en kan deze ervaring alleen maar aanraden. In het eerste gesprek wordt onmiddellijk duidelijk gemaakt wat je mag verwachten bij dit traject. Ik hechtte hier veel waarde aan, want je weet dat er geen beloftes worden gemaakt die niet gerealiseerd zullen worden.
Je gaat samen met de loopbaancoach belangrijke vragen samen proberen beantwoorden. 'Waarom wil ik veranderen van job?', 'Hoe kan ik omgaan met mogelijke frustraties op mijn huidige job?', 'Wat vind ik belangrijk in het leven?', 'Waar haal ik energie uit?' 'Wat zijn mijn valkuilen?' en 'Welke keuze zou ik maken mocht ik opnieuw beginnen?' zijn maar enkele voorbeelden. Deze vragen laten je stilstaan bij belangrijke aspecten van je persoonlijkheid waardoor je jezelf opnieuw leert kennen. Het kan confronterend zijn, maar het is zeker en vast verrijkend. De coach reikt je tools aan en helpt je mee de analyse te maken waardoor je op het einde van de begeleiding een beter beeld hebt van je talenten, je passies en je ambities. De tools omzetten in de praktijk was voor mij een echte openbaring.
Deze ontdekkingstocht leidde uiteindelijk toch naar een zoektocht naar vacatures en tijdens mijn laatste sessie heb ik een mogelijke vacature helemaal uitgespit en werd ik klaargestoomd voor een mogelijk sollicitatiegesprek.
Door Kris heb ik mezelf beter leren kennen en ben ik op een realistische manier voorbereid op een mogelijke carrièreswitch.

Ann

Samenwerken met Kris?

Vraag hier een gratis gesprek aan.

  1

  Vul het formulier in
  2

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  3

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
  4

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer