Karlijne Bertels

Karlijne Bertels

Putte / Heist-Op-den-Berg

Karlijne heeft 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven, zowel in communicatie, sales, als HR management. Als HR verantwoordelijke was het jarenlang haar missie om mee te bouwen aan een werkplek waar iedereen zich gelukkig, gemotiveerd en gewaardeerd voelt.

Hieruit groeide haar interesse om zich verder te specialiseren in loopbaancoaching. Vanuit haar sterke verbondenheid met mensen wil Karlijne anderen helpen om inzicht te krijgen in hun talenten en drijfveren om op die manier meer energie te vinden in hun werk.

Haar passie en ervaring met HR, met werving en selectie, en met het trainen van diverse management skills, vormen hierbij een grote meerwaarde. Haar klanten waarderen haar toegankelijke, inspirerende, motiverende en oplossingsgerichte aanpak.

Burn-out РCarrière РEnergie РJobcrafting РLeiderschap РLoopbaanbegeleiding РNetwerken РOndernemers РRe-integratie РSollicitatie coaching РTalentontwikkeling РVeerkracht РWerkgeluk РWork-life balans 

Hoe anderen Karlijne ervaren

In mei 2019 genoot ik van een loopbaancoaching bij Karlijne Bertels. Na een 4-tal uur heb ik een duidelijk inzicht gekregen in mijn competenties, vaardigheden, waarden en stressoren. Ik weet nu goed waar ik in de toekomst meer op wil inzetten en wat ik echt meer moet vermijden om het beste van mezelf te geven en te kunnen groeien. Bedankt voor de fijne begeleiding van m'n loopbaanpad.

E. De Winter

Samenwerken met Karlijne?

1

Vul het formulier in
2

Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
3

Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
4

Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.

Schrijf je in voor onze nieuwsbriefCoaching in je bedrijf?


Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


Ontdek meer