Karen Van Der Aa loopbaancoach - Better Minds Coaching

Karen Van Der Aa

Karen Van Der Aa

Antwerpen / Schoten

Karen heeft 15 jaar ervaring in diverse management functies met een mix van HR, Sales en Marketing. Vandaag combineert ze als HR Consultant en psychotherapeute haar twee passies en drijfveren: de ambitieuze onderneemster maar ook de zachte zorgverlener. Hiermee toont ze meteen waar ze zo hard in gelooft: de moed hebben om je eigen pad te volgen of zelfs te creëren. De stap naar loopbaancoaching was evident.

Karen stimuleert haar klanten om te durven zoeken en ontdekken, ook al weet je niet altijd waar het je zal brengen. Het houdt haar in balans en maakt van Karen ook een veelzijdig, ervaren klankbord en onderlegde gesprekspartner. Verwacht een aanpak die no-nonsense is, maar altijd respectvol en zorgzaam. Soms confronterend maar vooral bemoedigend. Want iedereen die de moed heeft om hulp te zoeken, verdient iemand die luistert, bevraagt en meedenkt. Om zo je eigen unieke richting te vinden.

Burn-out – Communicatie – Faalangst – Jobcrafting – Leiderschap – Loopbaanbegeleiding – Netwerken – Ondernemers – Sollicitatie coaching – Systemisch coachen – Talentontwikkeling – Waarden – Werkgeluk

Samenwerken met Karen?

1

Vul het formulier in
2

Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
3

Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
4

Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.

Schrijf je in voor onze nieuwsbriefCoaching in je bedrijf?


Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


Ontdek meer

X
X