Ilse Matton

Boechout / Hove

Ilse gooide na jarenlange ervaring in de bedrijfswereld het roer om en koos resoluut voor haar passie. Ze behaalde haar certificaat als loopbaancoach bij Better Minds at Work.

Tijdens loopbaanbegeleiding wil ze het beste in mensen naar boven brengen en hen helpen groeien. Vanuit oprechte betrokkenheid gaat ze op zoek naar inzichten in je persoonlijkheid, drijfveren, talenten, en waarden, om zo in kaart te brengen wat je écht wil in het leven.

Vanuit haar enthousiasme en drive reikt ze jou inzichten aan om als individu, op het werk en privé, veerkrachtig in het leven te staan. Spontaniteit, authenticiteit, openheid, optimisme en wederzijds vertrouwen, staan centraal in haar coaching.

Burn-out – Communicatie – Energie – Focus – Groei – Hoogsensitiviteit – Jobcrafting – Leiderschap – Loopbaanbegeleiding – Netwerken – Omgaan met verandering – Ondernemers – Ontwikkeling – Perfectionisme – Sollicitatie coaching – Stress – Talentontwikkeling – Veerkracht – Waarden – Werkgeluk – Work-life balans

+324 96 28 69 40
[email protected]

Hoe anderen Ilse ervaren

De gesprekken met Ilse hebben ertoe bijgedragen dat ik de knoop eindelijk heb durven doorhakken om een nieuwe uitdaging aan te gaan in een bedrijf waarmee mijn normen en waarden wel overeenkomen. Ik ben een tevreden man!

Ken

Ilse is een zeer warme en lieve vrouw die je laat nadenken over de vragen die ze stelt. Ze luistert ook effectief naar datgene wat je vertelt en geeft de indruk je al heel goed te kennen. Ik heb vooral geleerd waar mijn interesses in liggen en wat ik in de toekomst zou willen doen. Bedankt!

Lisa

Ik voelde mij heel erg begrepen door Ilse, eindelijk iemand die niet zei dat ik "niet zo veel moest piekeren". Eén van de grootste inzichten was dat wat je goed kan, niet per is wat je graag doet en dat je daar dus voor moet oppassen (energiegevers en energievreters).

Kelsey

Ilse is een zeer professionele coach die je op je gemak stelt en de oplossing niet zelf geeft, maar je aan het denken zet.

Nadia

Samenwerken met Ilse?

Vraag hier je gratis gesprek aan.

  1

  Vul het formulier in
  2

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  3

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
  4

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer