Ellen Tackx

Brecht / Sint Lenaerts

Ellen heeft meer dan 16 jaar ervaring als ondernemer in verschillende sectoren en weet als geen ander dat het pad van het ondernemerschap vol met mogelijkheden en valkuilen ligt. De kracht van persoonlijk leiderschap heeft haar geholpen om heel wat uitdagingen in het leven om te zetten tot een succesvol resultaat.

Hier is ook haar passie ontstaan: mensen inspireren om ondanks allerlei onverwachte omstandigheden of veranderingen toch 200% voor doelen en dromen te blijven gaan. Dat recht mag iedereen zich blijven toe-eigenen. Ellen heeft naast de verschillende vormingen als coach, vooral ook haar eigen ervaring in haar rugzak zitten. Als loopbaancoach werd ze gecertificeerd door Better Minds at Work.

Motiverend ondersteunt ze je in het vinden van je doelen, om je daarna in actie te zetten. Haar leidmotief is: “Actie geeft positieve reactie”. Klanten houden van haar empathie, rust, passie, energie en oplossingsgericht denken. Je mag haar overtuiging lenen totdat je zelf overtuigd bent ….

Ellen Tackx

Carrière – Groei – Loopbaanbegeleiding –  Omgaan met verandering – Waarden – Werkgeluk – Work-life balans

+324 68 14 20 96
[email protected]

Samenwerken met Ellen?

Vraag hier een gratis gesprek aan.

1

Vul het formulier in
2

Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.
3

Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
4

Je maakt met jouw coach een eerste afspraak

Schrijf je in voor onze nieuwsbriefCoaching in je bedrijf?


Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


Ontdek meer