Carolien Van Den Bosch

Carolien Van Den Bosch

Beerse

Carolien Van Den Bosch is gezondheidscoach bij Better Minds Coaching. Haar holistische benadering van lichaam en geest zet een mens compleet in beweging. Caroliens visie rond functioneel bewegen, het correct voeden van je lichaam en mentale veerkracht wordt gesterkt door evidence-based opleidingen die ze volgde in België en Nederland.

Haar coachees op de meest complete manier mogen bijstaan bij hun journey, beschouwt Carolien als een voorrecht. Luisteren, inspireren en motiveren. Hierbij laat ze zich leiden door een motto dat de rode draad vormt doorheen haar coaching trajecten en ook ver daarbuiten. ‘Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always.’

Gezondheid – Veerkracht

Hoe anderen Carolien ervaren

De drukte van een fulltime dokterspraktijk, opgroeiende kinderen en een scheiding lieten hun sporen na. Het verlangen naar een mooier en fitter lichaam was, zoals bij de meeste vrouwen boven de 45 jaar, al een tijdje latent aanwezig.
Haar gedrevenheid, passie en vooral wetenschappelijke kennis deden mij in zee gaan met Carolien. Ze bood me een specifiek, onderbouwd voedingspatroon en een fysiek trainingsschema aan, inclusief een zeer persoonlijke en strakke begeleiding.
Ondertussen combineer ik de kwaliteiten van Carolien als gezondheidscoach én als mentalcoach. Ik heb hierbij heel wat inzichten verworven die mij elke dag weer ondersteunen bij het nemen van professionele beslissingen, het runnen en optimaliseren van een steeds groeiende medische praktijk en het combineren van een carrière met een gezin.
Bedankt Carolien!

Isabella

Ik heb een fantastische ervaring gehad met Carolien. Vanaf het eerste moment had ik een zeer warm gevoel bij haar. Wanneer ik haar de eerste keer mijn verhaal vertelde gaf ze mij het vertrouwen dat ik nodig had. Ze heeft me concrete handvaten gegeven waar ik mee aan de slag kon. Aan de hand van verschillende tips kreeg ik telkens weer meer vat op mijn leven. Ze geeft je de bouwstenen (allerhande effectieve tips) en laat je zelf onderzoeken hoe je hiermee omgaat. Zij gaat de dingen niet voor jou oplossen, maar helpt je hier wel serieus mee op weg.
Nu weet ik welke zaken me energie geven en welke zaken dat energievreters zijn. Ik zal Carolien eeuwig dankbaar zijn en ze is een aanrader voor iedereen!

Nathalie

Dankzij Carolien, heb ik geleerd om een veel beter en gezonder leven te leiden. Weten wat voedzaam is voor je lichaam geeft je een gerust geweten. Haar coaching is zoveel meer dan puur fysiek, het is ook een mentale tocht. Ik haar zeer dankbaar.

Ly-Anne

Samenwerken met Carolien?

  1

  Vul het formulier in
  2

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  3

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer