Carine Dewulf

Heusden / Destelbergen

Carine houdt er van zich te blijven ontwikkelen als mens, als coach en trainer. Als master bedrijfspsychologie werkte ze 25 jaar voor diverse bedrijven in marktonderzoek en marketing. Haar leergierige en onderzoekende aard neemt ze mee in haar coachingtrajecten. Samen met jou onderzoekt ze wat je nodig hebt om je persoonlijk en/of professioneel verder te kunnen ontwikkelen.

Carine is loopbaancoach, perfectionisme coach en erkend stress & burn-out coach, gecertificeerd door Better Minds at Work.

Met haar zachtaardige stijl stelt ze jou snel op je gemak en weet ze veiligheid te creëren. Carine is enthousiast als ze haar inzichten en ervaringen kan delen en motiveert je om nieuwe paden te bewandelen, te experimenteren, te durven. Uit het brede gamma aan methodieken en technieken waarover ze beschikt, kiest ze tijdens loopbaanbegeleiding diegene die jou helpen om jouw doel te bereiken.

Voor Carine is het puur genieten wanneer iemand die ze begeleidt tot een nieuwe inzicht komt waarmee hij/zij enthousiast aan de slag wil om een verandering te realiseren in zijn/haar leven!

Bore-out – Burn-out – Carrière – Communicatie – Energie – Focus – Groei – Jobcrafting – Loopbaanbegeleiding –  Omgaan met verandering – Ondernemers – Ontwikkeling – Perfectionisme – Re-integratie – Sollicitatie coaching – Stress – Talentontwikkeling – Veerkracht – Waarden – Werkgeluk – Work-life balans

+324 79 73 15 40
[email protected]

Samenwerken met Carine?

Vraag hier je gratis gesprek aan.

1

Vul het formulier in
2

Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
3

Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
4

Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.

Schrijf je in voor onze nieuwsbriefCoaching in je bedrijf?


Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


Ontdek meer