Carine Dewulf

Heusden / Destelbergen / Laarne

Carine houdt er van zich te blijven ontwikkelen als mens, als coach en trainer. Als master bedrijfspsychologie werkte ze 25 jaar voor diverse bedrijven in marktonderzoek en marketing. Haar leergierige en onderzoekende aard neemt ze mee in haar coachingtrajecten. Samen met jou onderzoekt ze wat je nodig hebt om je persoonlijk en/of professioneel verder te kunnen ontwikkelen.

Carine is loopbaancoach, perfectionisme coach en erkend stress & burn-out coach, gecertificeerd door Better Minds at Work.

Met haar zachtaardige stijl stelt ze jou snel op je gemak en weet ze veiligheid te creëren. Carine is enthousiast als ze haar inzichten en ervaringen kan delen en motiveert je om nieuwe paden te bewandelen, te experimenteren, te durven. Uit het brede gamma aan methodieken en technieken waarover ze beschikt, kiest ze tijdens loopbaanbegeleiding diegene die jou helpen om jouw doel te bereiken.

Voor Carine is het puur genieten wanneer iemand die ze begeleidt tot een nieuwe inzicht komt waarmee hij/zij enthousiast aan de slag wil om een verandering te realiseren in zijn/haar leven!

Bore-out – Burn-out – Carrière – Communicatie – Energie – Focus – Groei – Jobcrafting – Loopbaanbegeleiding –  Omgaan met verandering – Ondernemers – Ontwikkeling – Perfectionisme – Re-integratie – Sollicitatie coaching – Stress – Talentontwikkeling – Veerkracht – Waarden – Werkgeluk – Work-life balans

+324 79 73 15 40
[email protected]

Hoe anderen Carine ervaren

Een luisterend oor, een goed gesprek, een paar oefeningen en soms helemaal niets zeggen….meer was er niet nodig om wat ik in mij had en wat ik zo vanzelfsprekend vond, weer eens in de verf te zetten. Carine haalt het beste in de mensen naar boven en stuurde mij vol zelfvertrouwen op weg naar een nieuwe job. Een dikke aanrader!

Caroline

Ik wil je even laten weten dat ik geen geduld heb gehad en gesprongen ben!
Dankzij de loopbaancoaching met Carine heb ik een sprong durven maken. Plots dook ze op, die ene vacature die voor mij was. Ik voelde de energie en goesting terwijl ik ze las en tijdens het gesprek.

Dat is wat loopbaanbegeleiding voor mij betekende, ik wist dat ik de vrouw was voor die job! Ik stond sterk in mijn schoenen tijdens de sollicitatie. Mijn drijfveren waren zo duidelijk aanwezig in het gesprek, dat mijn gebrek aan ervaring helemaal geen rol speelde. We gingen heel snel over tot het ondertekenen van het contract. Dit betekent voor mij een eindpunt van een lange zoektocht, maar vooral het begin van een nieuwe uitdagende periode. Toch wel met angst, maar vooral met veel goesting ga ik mijn nieuwe uitdaging aan! Bedankt Carine!

Loopbaanbegeleiding heeft me dichter gebracht bij hetgeen ik écht wil en het heeft me aangezet dit ook ruimer te bekijken dan enkel mijn huidige werkomgeving.

Waarom Better Minds Coaching? Ik vind dat het toch een stuk een garantie is dat de coaching van een bepaald niveau is. En dan kan ik deze coaches ten zeerste aanraden.

Julie

Ik heb Carine leren kennen vorig jaar als loopbaancoach toen ik op een punt zat in mijn carrière die voor mij op een stilstaande fase leek, ik wou graag feedback van een externe professional die met andere ogen naar mijn professionele context keek. Ik heb Carine leren kennen als iemand die zeer goed kan luisteren en ook graag met je in discussie gaat en je probeert de zaken vanuit een ander oogpunt te zien. Ze neemt de tijd om jezelf beter te leren kennen en je situatie beter te begrijpen, gebruik makend van leuke activiteiten en interessant leermateriaal. Natuurlijk is het nog altijd aan de persoon zelf om acties te nemen en leerpunten in de praktijk om te zetten, het is wel dankzij personen als Carine die je daarbij kunnen helpen en je dat extra duwtje kunnen geven die je nodig hebt, ook al heb je jarenlang ervaring en kom je zelfverzekerd over.

Anoniem

Dankzij de gesprekken met Carine heb ik veel meer perspectieven naar de toekomst! Heel veel dank nog voor je luisterend en meedenkend en vragenstellend oor!

Anoniem

Ik ben zeer tevreden over de persoonlijke aanpak en eerlijke feedback van Carine. Carine zorgt voor een persoonlijk traject. Ze luistert en pikt dan in op jouw noden. Ook geeft ze eerlijke feedback uit haar ervaringen in de praktijk.

Magali

De kritische vragen die Carine mij stelde en de spiegel die ze mij heeft voorgehouden, hebben mij veel bijgebracht. Het heeft mij weer richting gegeven voor mijn zelfreflectie. Ik ben vooral tevreden met het feit dat we elke keer verder gingen in het denkproces. Ik voelde mij goed op mijn gemak. Ik kon zonder oordeel mijn verhaal kwijt aan Carine.

Laurence

Samenwerken met Carine?

Vraag hier je gratis gesprek aan.

  1

  Vul het formulier in
  2

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  3

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
  4

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer