Carine Dewulf

Heusden / Destelbergen

Carine houdt er van zich te blijven ontwikkelen als mens, als coach en trainer. Als master bedrijfspsychologie werkte ze 25 jaar voor diverse bedrijven in marktonderzoek en marketing. Haar leergierige en onderzoekende aard neemt ze mee in haar coachingtrajecten. Samen met jou onderzoekt ze wat je nodig hebt om je persoonlijk en/of professioneel verder te kunnen ontwikkelen.

Carine is loopbaancoach, perfectionisme coach en erkend stress & burn-out coach, gecertificeerd door Better Minds at Work.

Met haar zachtaardige stijl stelt ze jou snel op je gemak en weet ze veiligheid te creëren. Carine is enthousiast als ze haar inzichten en ervaringen kan delen en motiveert je om nieuwe paden te bewandelen, te experimenteren, te durven. Uit het brede gamma aan methodieken en technieken waarover ze beschikt, kiest ze tijdens loopbaanbegeleiding diegene die jou helpen om jouw doel te bereiken.

Voor Carine is het puur genieten wanneer iemand die ze begeleidt tot een nieuwe inzicht komt waarmee hij/zij enthousiast aan de slag wil om een verandering te realiseren in zijn/haar leven!

Bore-out – Burn-out – Carrière – Communicatie – Energie – Focus – Groei – Jobcrafting – Loopbaanbegeleiding –  Omgaan met verandering – Ondernemers – Ontwikkeling – Perfectionisme – Re-integratie – Sollicitatie coaching – Stress – Talentontwikkeling – Veerkracht – Waarden – Werkgeluk – Work-life balans

+324 79 73 15 40
[email protected]

Hoe anderen Carine ervaren

Ik wil je even laten weten dat ik geen geduld heb gehad en gesprongen ben!
Dankzij de loopbaancoaching met Carine heb ik een sprong durven maken. Plots dook ze op, die ene vacature die voor mij was. Ik voelde de energie en goesting terwijl ik ze las en tijdens het gesprek.

Dat is wat loopbaanbegeleiding voor mij betekende, ik wist dat ik de vrouw was voor die job! Ik stond sterk in mijn schoenen tijdens de sollicitatie. Mijn drijfveren waren zo duidelijk aanwezig in het gesprek, dat mijn gebrek aan ervaring helemaal geen rol speelde. We gingen heel snel over tot het ondertekenen van het contract. Dit betekent voor mij een eindpunt van een lange zoektocht, maar vooral het begin van een nieuwe uitdagende periode. Toch wel met angst, maar vooral met veel goesting ga ik mijn nieuwe uitdaging aan! Bedankt Carine!

Loopbaanbegeleiding heeft me dichter gebracht bij hetgeen ik écht wil en het heeft me aangezet dit ook ruimer te bekijken dan enkel mijn huidige werkomgeving.

Waarom Better Minds Coaching? Ik vind dat het toch een stuk een garantie is dat de coaching van een bepaald niveau is. En dan kan ik deze coaches ten zeerste aanraden.

Julie

Samenwerken met Carine?

Vraag hier je gratis gesprek aan.

  1

  Vul het formulier in
  2

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  3

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
  4

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer