Carine Biesmans

Bilzen/Hoeselt

Carine kan terugblikken op 25 jaar ervaring in diverse managementfuncties in zowel de privé-sector als het onderwijs. Als mede-eigenaar van een elektrozaak weet ze als geen ander hoe het ondernemen en vooral de bijhorende uitdagingen, in elkaar zitten.

Haar passie voor mensen en hun mogelijkheden, bracht haar naar de opleidingen van Better Minds at Work. Als gecertificeerd veerkrachtcoach en loopbaancoach én met een rugzak vol ervaring, wil ze jou coachen naar een leven met meer lef, uitdaging en vooral meer werkgeluk.

Tijdens loopbaanbegeleiding zet ze in op talenten en energiegevers en veerkrachtiger worden in het leven. Klanten houden van haar rust, passie en lef.

Burn-out – Carrière – Communicatie – Efficiënt werken – Energie – Focus – Groei – Leiderschap – Loopbaanbegeleiding – Netwerken – Omgaan met verandering –  Ondernemers – Veerkracht – Werkgeluk

+324 97 41 75 34
[email protected]

Hoe anderen Carine ervaren

Via de loopbaanbegeleiding leerde ik enerzijds mezelf beter kennen, en anderzijds nieuwe doelen te stellen voor mezelf, hetgeen in mijn huidige situatie niet langer kon/kan. Ik kreeg nooit het gevoel dat er een standaardprocedure werd afgelegd. Er werd echt voldoende tijd genomen voor mijn specifieke situatie en vooral, er werd goed geluisterd naar mijn verhaal. Dit zorgt ervoor dat je je als persoon sneller open durft stellen om zo naar een oplossing te zoeken. Carine is een aangenaam iemand die ervoor zorgt dat je je als persoon snel op je gemak voelt.

P.V.

Carine is open, vlot, oprecht, geïnteresseerd, diepgang, ... Gewoon het zicht krijgen op je toestand en jezelf wat beter begrijpen is een meerwaarde. Het mag altijd wat meer. Misschien een formule dat je op regelmatige basis af en toe eens je werkgerelateerde dingen kan gaan bespreken.

Koen

Ik vond de coaching zeer waardevol en sta nu positiever in het leven. Het is een lieve sympathieke dame en ze geeft een zeer goede begeleiding.

Bart

Kwalitatief, interessante kennis is me bijgebracht door een heel bekwame coach, een vrouw met erg veel talenten, inzichten, achtergrond, kennis, ... Ik heb mezelf beter leren kennen. De psychologie erbij vond ik heel interessant, zoals de Driverstest.

G.S

De manier van werken en de aangename ontmoeting met Carine. Ze luisterde en gaf gerichte oplossingen. Voor correcte begeleiding moet je bij haar zijn.

S.V

Om inzicht te krijgen in jezelf, om tips mee te krijgen die je evt. kan gebruiken bij je huidige werk (zonder dat je van job zou moeten veranderen). Ik kan maar één ding zeggen: haar manier van coachen is gewoon al top en zeer aangenaam! Carine is een zeer aangename, vriendelijke coach. Voelde me echt op mijn gemak bij haar, waardoor ik me wel durfde open stellen naar haar toe.

N.V

Blij dat ik toch een begeleiding heb gevolgd, daardoor heb ik meer inzicht in mezelf. Het heeft me sterker doen geloven in mezelf. Een heel meelevend iemand, die zelf veel ervaring heeft in haar vak.

N.J

Carine heeft veel geduld en luisterbereidheid. Ze is daarnaast ook zeer empathisch, reikt oplossingen aan en dringt ze niet op. Ze heeft me ruim de kans gegeven om mijn verhaal te vertellen. Daarmee heeft ze de basis gelegd om me vooruit te helpen. Ik ben heel tevreden over het feit dat Carine me geholpen heeft om mijn 'probleem' te helpen kaderen en herkaderen.

Paul

Samenwerken met Carine?

Vraag hier je gratis gesprek aan.

  1

  Vul het formulier in
  2

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  3

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
  4

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer