An Boeckxstaens

Heist op den Berg / Putte / Sint Katelijne Waver

Doorheen haar succesvolle loopbaan als Organisatiepsychologe en HR Generalist, heeft An telkens een belangrijke focus kunnen leggen op de ontwikkeling van mensen & teams. Vanuit haar aangeboren passie & geloof in de kracht van mensen, heeft ze reeds veel talenten doen groeien.

Haar kracht als coach (gecertificeerd door Better Minds at Work) ligt in haar enorme empathie in combinatie met haar positieve mindset en open blik die mensen in staat stelt de ogen te openen voor wat er allemaal wél kan. Vanuit de verbinding die ze maakt met jou, geeft ze je vleugels en zelfvertrouwen om grenzen te verleggen.

Bij An zal je in beweging gebracht worden op een spontane, authentieke manier en inzichten krijgen die jou doen groeien. En dit in een zeer ruim spectrum gaande van talent ontwikkeling, change, communicatie, leadership, het vinden van de juiste energiebalans tot loopbaanbegeleiding pur sang.

Haar lijfspreuk: “care to dare” zal ook bij jou zeker z’n vruchten afwerpen!

Burn-out – Carrière – Communicatie – Efficiënt werken – Energie – Focus – Groei – Leiderschap – Loopbaanbegeleiding –  Netwerken – Omgaan met verandering – Ondernemers – Ontwikkeling – Perfectionisme – Re-integratie – Sollicitatie coaching – Stress – Talentontwikkeling – Veerkracht – Waarden – Werkgeluk – Work-life balans

+324 97 40 53 59
[email protected]

Hoe anderen An ervaren

Door de loopbaanbegeleiding heb ik veel meer inzicht in mezelf, meer zelfvertrouwen. De aangereikte tips en tools waren vertaalbaar naar de werkplek - niet alleen maar theorie, maar echt praktisch.
Daarnaast heb ik op werkvlak een beter beeld van mezelf gekregen,
andere inzichten naar het plannen van mijn werkdag. An is heel toegankelijk, iemand waarbij je jezelf heel snel op je gemak voelt, iemand die heel doelgericht werkt en oog heeft voor de mens wie je bent. Deze coaching was zo nuttig & leerrijk! Niet alleen voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.
Het was een zeer goede, professionele en persoonlijke begeleiding met aandacht voor je individuele situatie, er wordt gericht gewerkt op je vragen met aandacht voor je persoonlijke situatie, met behulp van zeer goede oefeningen die je helpen bewust worden van hoe je in het leven en in je job staat en je krijgt tips waarmee je aan de slag kan gaan om iets te veranderen. Een uiterst leerrijke ervaring!

Inge

An is zeer vriendelijke en warm persoon die je een professionele begeleiding op maat aanbiedt. Ik heb veel tips en digitale hulpmiddelen gekregen die mij echt een beter inzicht hebben gegeven en mij ook als persoon hebben geholpen om mij beter te voelen. An stelt je meteen op je gemak, ze luistert aandachtig en geeft boeiende tips. Ze is geknipt voor deze job.

Nancy

An is een erg professioneel persoon. Haar professionele aanpak, gemixt met een huiselijke sfeer was erg aangenaam en we klikten meteen. Het focussen op mijn energiegevers en helpende gedachten zijn de dingen die me het meest zijn bijgebleven.

Margareta

An is een erg goede luisteraar en raadgeefster. Ze was direct mee met mijn werkpunten en we zijn hier ook snel oplossingen voor beginnen zoeken én vinden!

Frédéric

An is een zeer aangenaam en vriendelijk persoon. Je voelt je direct op je gemak bij haar. Ze is heel professioneel. Ik heb door haar een beter kijk gekregen, hoe ik in het leven en in mijn job sta. Ze geeft je bruikbare tips om mee aan de slag te gaan om iets te veranderen aan je ingesteldheid. Ze geeft je een beter kijk hoe je zaken moet aanpakken en de juiste tips hiervoor. Het heeft me meer zelfvertrouwen gegeven. Ze heeft me ook geholpen om me als persoon beter te voelen. Het was een heel leerrijke ervaring.

Peggy

Samenwerken met An?

Vraag hier je gratis gesprek aan

  1

  Vul het formulier in
  2

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  3

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
  4

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer